Naše pobočka

Růžovka.cz a.s.
Růžová 1522/16
11000 Praha - Nové Město

Naproti Hl. nádraží v Praze

IČ: 09253904
DIČ: CZ09253904

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno
Další informace

Doprava a platba

Osobní odběr
Doporučeně
Balíkovna
Balík do ruky
DPD
Zásilkovna
Elektronicky

Hotově
Kartou
Příkazem
Dobírkou
ZDARMA
od 79,-
od 79,-
od 99,-
od 119,-
od 79,-
ZDARMA

0,-
0,-
0,-
39,-

Další informace

Arduino Explore IoT Kit

Začněte s internetem věcí pomocí Arduino Prozkoumat IoT Sady. Všechno potřebné pro vzrušující vzdělávací aktivity a aplikace v reálném světě.

Cena s DPH 4 499 Kč
Cena bez DPH 3 718 Kč

Dodání skladem u dodavatele

72496

Parametry

Stav zboží Nové
Záruka 24 měsíce
Značka Arduino

Specifikace

Arduino Explore IoT Kit

Začněte s internetem věcí pomocí Arduino Prozkoumat IoT Sady. Všechno potřebné pro vzrušující vzdělávací aktivity a aplikace v reálném světě


Sada Arduino Prozkoumat IoT je výjimečným nástrojem pro studenty středních škol a vysokých škol Advanced GET, kteří chtějí proniknout do světa internetu věcí. Tato komplexní sada zahrnuje vše, co potřebujete k pochopení základních konceptů IoT, včetně hardware, softwaru, výukového obsahu a podpory. Navíc studenti získají přístup k online platformě, která nabízí 10 vzrušujících vzdělávacích aktivit, jež je provedou klíčovými koncepty IoT a vyzvou je k vytváření aplikací v reálném světě.


Sada Arduino Prozkoumat IoT obsahuje širokou paletu snímačů, včetně teplotních, vlhkostních, tlakových a dalších, které umožňují měření a sběr údajů. To dává studentům jedinečnou příležitost zkoumat a experimentovat s různými aspekty IoT a jejich vlivem na okolní prostředí. Díky tomu získávají užitečné dovednosti a znalosti, které mohou využít ve své budoucí kariéře.


Kromě snímačů obsahuje sada také plastové pouzdro, které chrání komponenty a umožňuje snadnou montáž projektů. Díky tomu mohou studenti vytvářet funkční prototypy a experimentovat s různými scénáři. Sada je navržena tak, aby podněcovala kreativitu a inovace, a pomáhá studentům rozvíjet své analytické a řešitelské schopnosti.


Arduino Prozkoumat IoT Sada je skvělým vstupem do světa internetu věcí a umožňuje studentům prozkoumat a pochopit různé aspekty této nové a vzrušující technologie. Díky srozumitelnému výukovému obsahu, podpoře a praktickým aktivitám mohou studenti získat cenné zkušenosti, které jim mohou otevřít nové možnosti a připravit je na budoucí úspěch v oblasti IoT.


Užitečné informace


  • Seznam Lekcí
  • Arduino youtube
  • Arduino Cloud
  • Podcast
     
    Arduino - vývojové desky

    Celou nabídku našich Arduino vývojových desek najdete zde


  • Další zboží v kategorii