Naše pobočka

Růžovka.cz a.s.
Růžová 1522/16
11000 Praha - Nové Město

Naproti Hl. nádraží v Praze

IČ: 09253904
DIČ: CZ09253904

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno
Další informace

Doprava a platba

Osobní odběr
Doporučeně
Balíkovna
Balík do ruky
DPD
Zásilkovna
Elektronicky

Hotově
Kartou
Příkazem
Dobírkou
ZDARMA
od 79,-
od 79,-
od 99,-
od 119,-
od 79,-
ZDARMA

0,-
0,-
0,-
39,-

Další informace

VEX IQ 

Filtrování produktů

Podle parametrů
Celkem 3 položek
Celkem 3 položek

VEX® IQ: Robotická stavebnice pro děti a kluby

Objevte svět robotiky s VEX IQ

Připojte se k nám a otevřete brány do fascinujícího světa robotiky s kolekcí VEX IQ. Základní sada, třídní sada a soutěžní sada G2 nabízejí nekonečné možnosti pro budování a programování vašich vlastních robotických projektů. S jednoduchým uživatelským rozhraním a širokou paletou funkcí jsou tyto sady vhodné pro různé věkové kategorie a úrovně zkušeností.

Základní sada: Pro základní stavbu a objevování

Základní sada obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste začali stavět a zkoumat základy robotiky. Tato plnohodnotná robotická stavebnice s plastovými díly zahrnuje 500 konstrukčních a pohybových dílů, 3 motory, 4 senzory, mozek robota s LCD displejem, nabíjecí baterii s nabíječkou a dálkový ovladač. Objednejte si svou základní sadu ještě dnes a dejte svou vášeň pro technologii nový rozměr!

Třídní sada: Pro školní týmy a kluby

Se třídní sadou vaše výuka robotiky dosáhne nových výšin! Tato sada obsahuje 5 základních sad VEX IQ, plastové herní pole, sadu náhradních dílů a přepravní tašky pro uskladnění a přenášení. Je ideální pro školní týmy a kluby, které chtějí rozšířit své možnosti v oblasti robotiky a programování. Objednejte si svou třídní sadu ještě dnes a otevřete dveře k nekonečným možnostem vzdělávání!

Soutěžní sada G2: Pro pokročilé týmy a soutěže

Pro pokročilé týmy a soutěže je tu soutěžní sada G2. Vítáme vás ve světě VEX IQ G2, kde vedení robotického týmu může být velmi odměňující zkušeností. Tato sada obsahuje všechny potřebné nástroje a zdroje pro úspěch v soutěžích, včetně VRC hřiště pro tréninky týmu. Roboty musí být stavěny s oficiálními produkty VEX a pravidla pro díly a vybavení naleznete v průvodci hrou. Objednejte si svou soutěžní sadu ještě dnes a připravte se na úspěch v robotických soutěžích!