Naše pobočka

Růžovka.cz a.s.
Růžová 1522/16
11000 Praha - Nové Město

Naproti Hl. nádraží v Praze

IČ: 09253904
DIČ: CZ09253904

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno
Další informace

Doprava a platba

Osobní odběr
Doporučeně
Balíkovna
Balík do ruky
DPD
Zásilkovna
Elektronicky

Hotově
Kartou
Příkazem
Dobírkou
ZDARMA
od 79,-
od 79,-
od 99,-
od 119,-
od 79,-
ZDARMA

0,-
0,-
0,-
39,-

Další informace

Arduino Student Kit

Arduino Student Kit je praktický nástroj pro vzdělávání na dálku krok za krokem pro studenty od 11 let výše: začněte se základy elektroniky, programování a kódování doma. Předchozí znalosti ani zkušenosti nejsou potřeba, protože kit vás provází krok za krokem. Učitelé mohou vzdělávat svou třídu na dálku pomocí těchto sad a rodiče je mohou používat jako nástroj pro domácí vzdělávání pro své děti, které se budou učit ve svém vlastním tempu. Všichni získají sebedůvěru v programování a elektroniku díky řízeným lekcím a otevřeným experimentům.

Cena s DPH 2 699 Kč
Cena bez DPH 2 231 Kč

Dodání skladem u dodavatele

72488

Parametry

Stav zboží Nové
Záruka 24 měsíce
Značka Arduino

Specifikace

Arduino Student Kit

Arduino Student Kit - Učte se programování, kódování a elektroniku


Naučte se základy programování, kódování a elektroniky jednoduše a bez předchozích znalostí. Sada vás provede krok za krokem, ať už jste začátečník nebo pokročilý. Získejte veškerý hardware a software potřebný pro úspěšnou výuku. Ideální pro dálkové učení, domácí školství a samostudium.


Tato výuková sada nabízí lekce a cvičení, které vás seznámí s proudem, napětím, a digitální logikou. Ale to není vše! Navíc zde najdete další obsah, včetně inspirativních projektů, konceptů a zajímavých faktů o elektronice, technologiích a programování. Tím získáte úplnější a hlubší zkušenosti.


Díky individuálnímu tempu a stimulujícím projektům můžete učit se z pohodlí domova a přizpůsobit si výuku svým schopnostem. Sada je také skvělým doplňkem do různých školních předmětů, jako je fyzika, chemie a dokonce i historie. Obsah je dostatečně rozmanitý a rozsáhlý, abyste mohli využít sady po celý semestr.


Rozbouřte svou kreativitu a objevte fascinující svět elektroniky a programování. S touto výukovou sadou si snadno osvojíte základy a postupně rozvíjíte své dovednosti. Ponořte se do inspirativních projektů a nechte svou kreativitu volně proudit. Bez ohledu na vaše cíle a předchozí zkušenosti, tato sada vám poskytne všechno, co potřebujete k úspěšnému a zábavnému učení.

Užitečné informace


  • Seznam Lekcí
  • Arduino youtube
  • Arduino Cloud
  • Podcast
    Arduino - vývojové desky

    Celou nabídku našich Arduino vývojových desek najdete zde


  • Další zboží v kategorii