Naše pobočka

Růžovka.cz a.s.
Růžová 1522/16
11000 Praha - Nové Město

Naproti Hl. nádraží v Praze

IČ: 09253904
DIČ: CZ09253904

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno
Další informace

Doprava a platba

Osobní odběr
Doporučeně
Balíkovna
Balík do ruky
DPD
Zásilkovna
Elektronicky

Hotově
Kartou
Příkazem
Dobírkou
ZDARMA
od 79,-
od 79,-
od 99,-
od 119,-
od 79,-
ZDARMA

0,-
0,-
0,-
39,-

Další informace

Apple AirPods Pro 1 (2021) - bezdrôtové slúchadlá biele

Znížená cena! Apple AirPods Pro 1 (2021) - bezdrôtové slúchadlá biele Zväčšiť

Apple AirPods Pro 2021 - bezdrôtové slúchadlá biele - záruka 24 mesiacov

Cena s DPH 5 999 Kč
Cena bez DPH 5 999 Kč

-25%

7 999 Kč

Skladom (ihneď k odberu):2–5 ks

68126

Tabuľka dát

Stav tovaru Nové
Záruka 24 mesiacov
Značka Apple
Barva biele
Modelová řada Apple Airpods Pro (2021)

Detaily

Apple AirPods Pro 1 (2021) - bezdrôtové slúchadlá biele

Dodávame PN: MLWK3ZM/A alebo MWP22ZM/A

Ak ste skutočný milovník hudby, musíte mať sluchátka Apple AirPods Pro (2021). Spĺňajú najnáročnejšie požiadavky a poskytujú odolnú konštrukciu doslova naplnenú technológiami pre dokonalý zvuk.

Technológia tlmenia hluku.
Bluetooth technológia 5.0.
Priestorový zvuk s dynamickým snímaním polohy hlavy.
Výborná reprodukcia zvuku.
Nabíjací kryt.

Zvuk s nulovým hlukom
Čuťadlá sú vybavené technológiou aktívneho potlačovania zvuku. Mikrofón na vonkajšej strane slúchadiel potláča okolné zvuky, ale perfektnú účinnosť poskytuje druhý mikrofón, ktorý je umiestnený vo vnútri slúchadiel a stará sa o potlačenie nežiaducich zvukov z vnútra ucha. V kombinácii s technológiou adaptivnej ekvalizácie, ktorá neustále prispôsobuje zvuk tvaru ucha, si môžete vychutnať najčistejší hudobný zážitok s nulovými rušeniami.

Skutočný priestorový zvuk
Apple AirPods Pro 2021 vás úplne ohromí priestorovým zvukom, ktorý je skutočne priestorový a obklopuje vás zo všetkých strán. Vďaka technológii dynamického snímania polohy hlavy zabezpečuje presné rozdelenie každého zvuku z správneho smeru tak, aby výsledný celkový zvuk bol čo najlepší.

Dokonalá v každej situácii
Apple AirPods Pro (2021) sú výnimočné vo všetkých smeroch. Nielen, že ponúkajú dokonalú technológiu tlmenia hluku, ale tiež vám poskytnú rýchlostný režim pre situácie, keď potrebujete vnímať svoje okolie. Ak ho aktivujete, držte stopku a okamžite počujete zvuky z okolia bez toho, aby ste museli vytiahnuť slúchadlá z uší. Veľkou výhodou je funkcia zosilňovania, ktorú môžete použiť pri súkromných hovoroch v hlučnom prostredí. Sluchátka automaticky vyberú hlas druhého účastníka hovoru a zosilnia ho tak, aby bol jasne počuť aj v okolnom hluku.

Prepracovaná konštrukcia
Samotné AirPods Pro sú tvarované kužeľmi pre optimálnu ergonomiku. Pôjdu vám do ucha ako guľatá a vďaka starostlivo umiestneným dýchacím otvorom, ktoré vyrovnávajú tlak, je ľahké zabudnúť na ich prítomnosť. Silikónové zátky, ktoré sú dostupné v troch veľkostiach, dokonale utesnia každé ucho pre najlepší hudobný zážitok. Pri výbere veľkosti vám pomôže test na uchopenie, ktorý vám ukáže optimálnu variantu pre vaše ucho.

Dokonalé technické riešenie
Napriek svojim kompaktným rozmerom sú sluchátka doslova plná technológií. Srdcom slúchadiel je 10-jadrový čip Apple H1, ktorý zabezpečuje správne fungovanie všetkých technológií, čo vedie k dokonalému zvuku vo všetkých ohľadoch. Príjemným bonusom je aj ovládanie pomocou tlakového snímača umiestneného v sluchátkach. Tiež oceníte odolnosť voči potu a vode, takže sa nemusíte obmedzovať.

Sloboda bez drôtov
Samozrejme je to technológia Bluetooth 5.0, ktorá poskytuje stabilné a úplne bezplatné pripojenie slúchadiel k zariadeniam Apple. Bez dlhodobej životnosti by to nebolo možné, a preto sú AirPods Pro pre batérie, ktoré v kombinácii s praktickým nabíjacím puzdrom poskytujú energiu na viac ako 24 hodín počúvania.

Príslušenstvo