Naše pobočka

Růžovka.cz a.s.
Růžová 1522/16
11000 Praha - Nové Město

Naproti Hl. nádraží v Praze

IČ: 09253904
DIČ: CZ09253904

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno
Další informace

Doprava a platba

Osobní odběr
Doporučeně
Balíkovna
Balík do ruky
DPD
Zásilkovna
Elektronicky

Hotově
Kartou
Příkazem
Dobírkou
ZDARMA
od 79,-
od 79,-
od 99,-
od 119,-
od 79,-
ZDARMA

0,-
0,-
0,-
39,-

Další informace

Stavebnica Boffin III Bricks

Postavte si domy s viacerými poschodmi a skutočné budovy s Boffin III. Spojte stavebnicu Boffin s kostkami a objavte nekonečné možnosti stavby. Kompatibilné so stavbou LEGO®.

Cena s DPH 1 299 Kč
Cena bez DPH 1 074 Kč

Dostupnosť: skladom u dodávateľa

72411

Tabuľka dát

Stav tovaru Nové
Záruka 24 mesiacov
Značka Boffin
Určeno pro 1.stredisko ZŠ (mladší školský vek), materska škola (predškolský vek), základná škola

Detaily

Stavebnica Boffin III Bricks

Postavte si viacposchodové domy a skutočné budovy s Boffin III


Predstavujeme vám stavebnicu Boffin III, ktorá kombinuje kreativitu kostkov s dielmi Boffina. Táto stavebnica vám umožní zostaviť a objavovať viacposchodové domy, svetelné križovatky, mosty, pevnosti a mnoho ďalších skutočných budov. Stavba obsahuje 200 častí, ktoré vám umožnia realizovať rôzne projekty. Všetky tieto projekty sú podrobne opísané v príručke, ktorú môžete ľahko stiahnuť z webovej stránky podpory.


Základom všetkých projektov je tabuľka, na ktorú sa jednoducho nalepia jednotlivé časti. Príručka vám poskytne podrobný opis funkcie projektov a očakávaného výsledku. Po zostavení môžete ľahko skontrolovať, či všetko funguje správne, a vychutnať si dokončenú konštrukciu.


Stavba Boffin III vám poskytuje nielen vopred definované projekty, ale tiež slobodu vymýšľať stovky ďalších projektov, ktoré nie sú uvedené v príručke. Môžete kombinovať komponenty a projekty z rôznych stavebníc Boffin, čo vám otvára široké pole pre kreativitu a experimentovanie. Boffin III je skvelým doplnkom k konštrukciám Boffin I a Boffin II. Všetky časti všetkých stavebníc Boffin I, II, III a START sú kompatibilné a môžu sa navzájom kombinovať, čo vám dáva ešte viac možností pri stavbe a tvorbe.


Okrem toho je stavebnica Boffin III kompatibilná s stavebnicou LEGO®, Čo znamená, že môžete rozšíriť svoju kreativitu a pripojiť svet Boffin s kostkami LEGO®. Využite desiatky rôznych projektov, možnosť vytvárať vlastné stavby a kompatibilitu s LEGO® s Boffin III. Farbové rozlíšenie komponentov, jednoduchá montáž a demontáž projektov vám umožnia skvelú zábavu pri budovaní a tvorbe. Začnite svoju výstavbu dnes!

Návod na budovu Boffin na stiahnutie


 Stavebnice Boffin
Nájdete kompletnú ponuku produktov Boffin tu.

Další zboží v kategorii

Predchádz.
Ďalej