Naše pobočka

Růžovka.cz a.s.
Růžová 1522/16
11000 Praha - Nové Město

Naproti Hl. nádraží v Praze

IČ: 09253904
DIČ: CZ09253904

Pondělí
Úterý
Středa
Čtvrtek
Pátek
Sobota
Neděle
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Zavřeno
Zavřeno
Další informace

Doprava a platba

Osobní odběr
Doporučeně
Balíkovna
Balík do ruky
DPD
Zásilkovna
Elektronicky

Hotově
Kartou
Příkazem
Dobírkou
ZDARMA
od 79,-
od 79,-
od 99,-
od 119,-
od 79,-
ZDARMA

0,-
0,-
0,-
39,-

Další informace

Stavba Boffin II LIGHT

S elektronickou konštrukciou Boffin II LIGHT sa naučíte všetko o svetle, jeho prenose a ovládaní. Postavte projekty ako 3D obrázky, zosilňovač alebo tanec svetla

Cena s DPH 1 699 Kč
Cena bez DPH 1 404 Kč

Skladom (ihneď k odberu):nad 20 ks

72418

Tabuľka dát

Stav tovaru Nové
Záruka 24 mesiacov
Značka Boffin
Určeno pro 1.stredisko ZŠ (mladší školský vek), materska škola (predškolský vek), základná škola

Detaily

Stavba Boffin II LIGHT

S elektronickou konštrukciou Boffin II LIGHT sa naučíte všetko o svetle, jeho prenose a ovládaní


Získajte hlboký pohľad do sveta svetla s elektronickou konštrukciou Boffin II LIGHT. Táto inovatívna stavebnica obsahuje viac ako 50 komponentov, ktoré vám umožnia vytvoriť viac ako 175 fascinujúcich projektov. Od tranzistoru a 3D obrázkov až po zosilňovač, farebné orgány a Morseovu abecedu, táto konštrukcia vám poskytne úplné pochopenie toho, ako svetlo vzniká, ako sa prenáša a ako ho ovládať.


Každý projekt je postavený na základnej doske, na ktorú sa ľahko prilepia jednotlivé komponenty. Príručka, ktorá je súčasťou stavebnice, podrobne opisuje funkciu každého projektu a to, čo od neho môžete očakávať. Po vytvorení projektu si môžete overiť, či všetko funguje správne a preskúmať fascinujúci svet svetla. S týmito komponentmi môžete nielen stavať projekty, ktoré sú uvedené v príručke, ale môžete sa tiež pustiť do vlastnej tvorby. Spojte komponenty a vymyslite si stovky ďalších projektov, ktoré nie sú uvedené v príručke. Stavba Boffin II LIGHT je tiež kompatibilná s ostatnými stavbami Boffin, ako sú Boffin I, Boffin III a Boffin START, čo vám umožňuje ešte viac rozšíriť svoje možnosti.


Jasné farebné prvky uľahčujú orientáciu pri zostavovaní a rozvíjaní projektov. Jednoduchý proces zostavovania umožňuje ľahké zameranie sa na kreativitu a objavovanie nových spôsobov využitia svetla a elektroniky.


Využite výhody elektronickej stavebnice Boffin II LIGHT - stovky rôznych projektov, možnosť vymyslieť a zostaviť si vlastné projekty, kombinovať komponenty a podrobný návod na umiestnenie komponentov a opis funkcie projektov. Ponorte sa do sveta svetla a objavte jeho tajomstvá s touto inovatívnou konštrukciou Boffin II LIGHT.

Návod na budovu Boffin na stiahnutie

 Stavebnice Boffin

Nájdete kompletnú ponuku produktov Boffin tu.

Další zboží v kategorii

Predchádz.
Ďalej